Start Pioniersplek Arabischtaligen

Op de Eerste Pinksterdag zal  Meryem Qaadane als evangelist in haar bediening gesteld worden. Dat gebeurt in de ochtenddienst van zondag 5 juni om 10.00 uur in de Rehobothkerk. Wij zijn verwonderd en dankbaar dat onze Heere en Heiland dit werk zegent. Het vraagt gebed, volharding en geloof om dit werk verder vorm te geven. Daarom wordt u als zendende gemeente gevraagd dit werk van harte te steunen in gebed, menskracht, tijd en geld.

Pioniersteam, wie is wie?
Meryem Qaadane
Meryem zal voor acht uur per week als evangelist onder Arabischtaligen in Krimpen aan de slag gaan.
Ze is getrouwd met Alaa en samen hebben ze drie kinderen. Meryem werkt sinds kort ook als evangelist in Amersfoort voor twee dagen per week bij ICF Oase. Ze heeft de Filippus-cursus gevolgd bij Stichting Evangelie & Moslims. Deze opleiding bereidt voor tot het werk van evangelist.























Alaa al-Noueimi
Alaa, de echtgenoot van Meryem, heeft zijn eigen bedrijf in muziek en zang en is voor ons een bekend en gewaardeerd muzikant bij de vieringen waar hij keyboard speelt en samen met Meryem zingt. Alaa zal bij sommige pastorale bezoeken (vanwege de culturele setting) Meryem vergezellen en ondersteunen in het pastoraat.

Haithm al Salahi
Haithm zal als vaste voorganger zo’n tien à twaalf keer per jaar voorgaan in de diensten. Hij is werkzaam bij Stichting Evangelie & Moslims. Haithm is inmiddels een vertrouwd gezicht bij ons. Hij kent de bezoekers goed en heeft ook buiten de vieringen om contacten met hen. Ook Haithm was eerder moslim.

Samer Younan
Samer is al lange tijd in dienst bij Stichting Evangelie & Moslims en heeft veel ervaring als evangelist. Hij zal voor zes uur per maand Meryem begeleiden in haar werk zodat zij een goede start kan maken.

 
terug