Bijbel Doe Dagen

Bijbel Doe Dagen 

Bij de Bijbel Doe Dagen leren we de kinderen op een vrolijke, laagdrempelige manier over Jezus, de Bijbel en het leven met God. 

Ieder jaar in de herfstvakantie worden de Bijbel Doe Dagen georganiseerd. De Fonteinkerk is de plek waar het allemaal gebeurt. Alle kinderen die op de basisschool zitten, zijn welkom! 

Op zondagochtend is de startdienst, iedereen is daarbij welkom. Om 11.00u gaan de deuren van de Fonteinkerk open en de dienst start om 11.30u. Na afloop kunnen we met elkaar koffie drinken.

Op maandag-, dinsdag- en woensdagochtend is er een programma voor de kinderen met veel muziek, zingen, toneel, bijbelverhalen, crea en voor groep 5-8 creatieve of sportieve workshops. De kinderen kunnen vanaf 9:30u komen en om 10:00u start het programma. Om 12:15u de ochtend afgelopen en gaan de kinderen weer naar huis.

Woensdagavond is het slotfeest, waarbij iedereen weer welkom is. Ouders, opa’s, oma’s, buren, iedereen die het feest wil meebeleven, is van harte welkom. De kerk is vanaf 18:30u open en van ong. 19:00u tot 20:00u zullen we de Bijbel Doe Dagen met een feestelijk programma afsluiten. Aansluitend is er nog drinken en wat lekkers.

Voor deze dagen zijn veel medewerkers nodig. Tieners, ouders of anderen, wil je een ochtendje helpen? Van harte welkom! 

Als je nog vragen hebt, kun je mailen naar bijbeldoedagen@gmail.com.


 
terug