PKN Jongerenkamp 2017

Binnenkort is het weer zover. Het PKN jongerenkamp staat weer voor de deur. Van vrijdagavond 13 oktober tot en met zondagmiddag 15 oktober. Zit jij in groep 8 of ben je niet ouder dan 16 jaar? Geef je dan op voor het PKN jongerenkamp. Met dit jaar als locatie: Renesse, met diverse leuke activiteiten zoals een Dropping, kampvuur en een bootcamp op het strand.

Ben je 16 jaar of ouder? Geef je dan op voor het 16+ kamp. Locatie: Ermelo.  

Met uitdagende activiteiten, BBQ maar ook tijd om met elkaar gezellig te socializen.

Heb je zin in drie leuke dagen met veel activiteiten. Meld je dan snel aan en geef het ook door aan je vrienden en vriendinnen. Samen kunnen we er een super weekend van maken.

De kosten voor het tienerkampweekend bedragen €30,00 euro per deelnemer. Voor ieder volgende deelnemer uit één gezin zijn de kosten €25,00 euro. Voor het 16+kamp bedragen de kosten €40,00 per deelnemer.

Aanmelden voor het jongerenkamp kan hier: Aanmeldformulier PKN jongerenkamp 2017

Voor het 16+ kamp kan je jezelf hier aanmelden: Aanmeldformulier 16+ kamp 2017

 

Heb je daarnaast nog vragen of opmerkingen; vraag het je jeugdouderling of stuur een e-mail naar: 

 

Jongeren kamp groep 8 t/m 16 jaar:

Armand van Wingerden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of 

Koen van Reeuwijk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

16+ kamp:

John Maliepaard (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of

Sander van Vianen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Wij hebben er weer zin in!

De leiding