Bijbel Doe Dagen 2017 (4 t/m 12 jaar)

Superleuk dat je mee wilt doen met de activiteiten van de Bijbel Doe Dagen! De voorbereidingen voor de Bijbel Doe Dagen van dit jaar zijn weer in volle gang. De Bijbel Doe Dagen 2017 vinden plaats van maandag 16 t/m woensdag 18 oktober. Het thema voor dit jaar is (T)OP SURVIVAL. Durf jij het aan?? 

Wat gaan we allemaal doen?!
Maandag t/m woensdag ben je welkom in De Ark, Burgemeester Aalberslaan 41. Elke dag gaat de deur open om 09:30u; het programma begint om 10:00u en eindigt om 12:15u. 

De online inschrijving is inmiddels gesloten, maar kinderen kunnen zich bij binnenkomst inschrijven bij een van de inschrijftafels !

Op zondag 15 oktober hebben we de startzondag van 10:00 tot 11:30u. Het toneelstuk begint in deze dienst dus zorg dat je van de partij bent! Van maandagochtend t/m woensdagochtend zijn de Bijbel Doe Dagen. Het programma bestaat uit leuke muziek voor kinderen, uit volle borst meezingen, kijken naar het spannende toneelstuk, luisteren naar de bijzondere verhalen uit de Bijbel en aan de slag met een leuk knutselwerk, sport en spel of het volgen van een workshop. Voor de kinderen van groep 5-8 zijn er diverse workshops, o.a. in samenwerking met SYnerKri.

Woensdagavond mogen ook alle ouders, opa’s, oma’s en iedereen aan wie je wilt laten zien wat je gedaan hebt, meekomen naar het slotfeest van 18:45 – 19:45u.

Workshops
Voor groep 5-8 zijn er diverse workshops. Bij binnenkomst ga je naar de inschrijftafel van jouw groep om te melden dat je er bent en kun je je inschrijven voor de workshop. Wees er op tijd bij: vol = vol!

Vragen?
Stuur een email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter op onze Facebookpagina.

Aanmelden als medewerker

Ook in de herfstvakantie van 2017 zijn er weer de Bijbel Doe Dagen. We zouden het geweldig vinden als jij ons (weer) wilt helpen om er met elkaar een onvergetelijk feest van te maken! Je kunt meedoen voor één of meerdere dagen. 

Klik hier om je in te schrijven als medewerker

Datum: zaterdag 14 oktober t/m woensdag 18 oktober 2017;
Locatie: de Ark, Burgemeester Aalberslaan 41, Krimpen aan den IJssel;
Tijd: medewerkers worden om 09.00u verwacht voor de dagopening. Om 12:30u sluiten we af met een gezamenlijke lunch.

Heb je nog vragen?
Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of plaats een bericht op onze Facebookpagina en we reageren z.s.m. op je vraag.

Over de Bijbel Doe Dagen

Leuk dat je meer wilt weten over de Bijbel Doe Dagen! De Bijbel Doe Dagen zijn gestart in 1995 door een aantal moeders die iets voor hun kinderen wilden doen in de herfstvakantie. Inmiddels zijn we meer dan 20 jaar verder en nog steeds zijn de Bijbel Doe Dagen ieder jaar een feest voor kinderen én medewerkers!

De Bijbel Doe Dagen zijn er voor alle kinderen van de basisschool in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Elk jaar staat er weer een ander thema centraal met steeds terugkomende elementen. Zoals veel zingen, leuke muziek en een spannend toneelstuk! Na het gezamenlijke gedeelte in de grote zaal gaan de kinderen uiteen per leeftijdscategorie en krijgen ze op hun eigen niveau het verhaal te horen. Daarna gaan ze aan de slag met een leuk knutselwerk, sport en spel of een leuke workshop. Aan het einde van de ochtend komt iedereen weer terug in de grote zaal en sluiten we de dag gezamenlijk af.

Natuurlijk mogen ouders eventjes mee de grote zaal in en meegenieten van de muziek en het toneelstuk. Wil je langer blijven? Meld je dan aan als medewerker!

Tijdens de Bijbel Doe Dagen staat de Bijbel centraal. De boodschap van de Bijbel is dat God van mensen houdt. Deze boodschap klinkt ook door in de muziek, vertellingen en het toneelstuk. Hij houdt van jou!

Wil je meer weten over de Bijbel Doe Dagen? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom langs in de herfstvakantie van zondag t/m woensdag in de Ark, Burgemeester Aalberslaan 41 in Krimpen aan den IJssel.

Tiener Bijbel Doe Dag

Tiener Bijbel Doe Dag op dinsdag 17 oktober GAAT DOOR !!

De online inschrijving is inmiddels gesloten, maar je kunt je nog opgeven door contact op te nemen met Eline de Kwant.

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mobiel: 06 - 12318537

 

BDD Facebook

Facebook

Natuurlijk wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de BDD, dus volg ons op Facebook!

Na afloop van de Bijbel Doe Dagen kunnen jij en je familie nog nagenieten van de fotoreportages die op Facebook geplaatst gaan worden.

 

Foto's voorgaande jaren

Grote zaal

Toneel

BDD band