Kerstwandeling

Op vrijdag 15 december organiseert de Raad van Kerken in Krimpen aan den IJssel een sfeervolle kerstwandeling.

De bedoeling van deze bijzondere kerstwandeling voor jong en oud is om steeds even stil te staan bij of in één van de in de wandeling opgenomen kerkgebouwen, waar door middel van zang, muziek en toneel het kerstverhaal zal worden verteld. 

De wandeling begint om 18.30 uur bij de Molukse Kerk ‘Batu Pendjuru’ (De Hoeksteen), Patrijzenstraat 2. De wandelaars kunnen zich daar vanaf ongeveer 18.00 uur verzamelen en er is ook de mogelijkheid om een lampion te kopen.

Kinderen die meelopen kunnen natuurlijk ook zelf een lampion meebrengen of een kerstlampje. 

Vanaf de Molukse Kerk voert de tocht u langs De Bron (18.40 uur), De Rank (19.10 uur) en de Tuyter (19.40 uur) naar het kerkgebouw van wijkgemeente De Ark, aan de Burg. Aalberslaan, waar om ongeveer 20.00 uur de afsluiting wordt verzorgd. 

Dit prachtige kerstgebeuren wordt muzikaal begeleid. 

Vrijwilligers/verkeersregelaars zullen meehelpen om één en ander goed en ordelijk te laten verlopen.

 

Tips: trek stevige wandelschoenen aan (en honden mogen natuurlijk ook meelopen)

 

Raad van Kerken Krimpen a/d IJssel (de Ark, de Rank, de IJsseldijkkerk, de Wingerd, de Molukse Kerken, de Immanuëlkerk, de Evangelische gemeente Krimpen ad IJssel, de Remonstrantse gemeente en RK parochie De Bron)

 

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.